12682
  • הצהרת נגישות
  • כניסת לקוחות / סוכנים
  • English 
MRCLAB-Laboratory InstrumentsEnglish
    • ציוד מעבדה
    • מאזניים
    • מכשירי מדידה
    • תכונות חומרים
    1. דף הבית
    2. מכשירי מדידה
    3. טמפרטורה למזון/בשר

    טמפרטורה למזון/בשר

    אמ.אר.סי מספקת מגוון מדי טמפרטורה למזון ולבשר. מדי טמפרטורה מקצועיים לשימושים שונים במטבח. נקרא גם מד חום למזון

    מד טמפרטורה למזון מתאים למדידת טמפרטורה במזון יבש,רטוב,קפוא וכן בנוזלים. מד טמפרטורה למזון ולבשר הינו אביזר מתוחכם המשמש למדידה נוחה וקלה של הטמפרטורה.


    מהו מד חום לבשר?

    מד חום לבשר הינו מודד במדויק ובמהירות את טמפרטורת הבשר, מאפה או תבשיל אחר.משתמשים בו באמצעות נעיצת מד החום בתבשיל.מד החום עוזר לנו לעקוב אחר טמפרטורת האפיה והבישול ולכוונן אותה בהתאם, והטיימר ידאג שאנחנו לא אופים או מבשלים יותר מדי או פחות מדי זמן.


    מהו מד חום למאפה ותבשיל?

    מד חום למאפה ולתבשיל מודד במדויק ובמהירות את טמפרטורת המאפה או התבשיל .
    משתמשים בו באמצעות נעיצת מד החום בתבשיל או במאפה כדי לוודא שהחימום הגיע לתוכו.מד החום עוזר לנו לעקוב אחר טמפרטורת האפיה והבישול ולכוונן אותה בהתאם, ובעזרת הטיימר נדאג שאנחנו לא נבשל או נאפה יותר מדי או פחות מדי זמן.


    מד חום למדידת טמפרטורה של עוף ובשר בבישול וצלייה.

    בבישול וצלייה של עוף ובשר חשוב שהחום יגיע לחלק הפנימי של הנתח,החלק שמבושל ולא רק למעטפת,
    המראה מטעה,יש והחלק החיצוני נראה צלוי אך החום לא הגיע לכל השכבות הפנימיות והן עדיין לא התבשלו,
    בודקים זאת על ידי מד טמפרטורה עם דוקרן בקצה שמוחדר לעומק הנתחים ואיתו מודדים את החום בחלק הפנימי
    ובהתאם מחליטים על זמן הבישול.

    המכשיר מיועד למטבח הביתי וגם למפעלי העוף המבושל.שימושי בעיקר כאשר צולים על המנגל או בעת הכנת עוף ובשר בתנור ובישול עוף ובשר על הגז.

    מד טמפרטורה למזון ולבשר

     

    איך להשתמש במד חום לבשר

    לקריאה המדויקת ביותר, הכנס את חיישן הדקירה בחלק הבשר או העוף העבה ביותר, (הימנע משומן ועצם). אתה צריך  להגיע לנקודה הפנימית ביותר בנתח - זו הנקודה של ליבת הבשר או העוף המבושל שבה הטמפרטורה צריכה להגיע לטמפרטורה הרצויה(בד"כ 80 צלזיוס בטמפרטורה זו נהרסים חיידקים דוגמת סלמונלה).זמן התגובה של מד הטמפרטורה מהיר ודרושות 2-3 שניות לקריאת הטמפרטורה, הטמפרטורה וזמן הבישול נקבעים על פי הבשלן והם שקובעים את עסיסיותו של הנתח.

     

    מד חום לבשר

     

    מתי כדאי להשתמש במד חום לבשר?

    יש להשתמש במד חום לבשר  בעת הכנת צלי בתנור,עוף מטוגן בטיגון עמוק או לעל האש במנגל. כדאי להכניס את המדחום בתהליך הבישול.התחל לבדוק כ -10 דקות לפני תום זמן הבישול.


    יצרן ראשי EXTECH 

    קרא עוד > סגור
    98550
    • Your Choice:
    מוצרים
    סינון:
      טרמומטר דקירה נייד 40- עד 200+צלזיוס
      TM25

      טרמומטר דקירה נייד 40- עד 200+צלזיוס

      1
      מד טמפ לכיס אטום למים מ 40- עד 200 מעלות צלזיוס
      39240

      מד טמפ לכיס אטום למים מ 40- עד 200 מעלות צלזיוס

      1
      מד טמפרטורה לבשר/עוף
      TM55

      מד טמפרטורה לבשר/עוף

      1
      בלוג

      בלוג

      אודותינו

      אודותינו

      צור קשר

      צור קשר

      מרכז שירות

      מרכז שירות

      • אודותינו
      • |
      • מוצרינו
      • |
      • הורדות
      • |
      • מידע טכני
      • |
      • מרכז שירות
      • |
      • לקוחות
      • |
      • תקנון
      • |
      • הצהרת נגישות
      • |
      • שאלות ותשובות

      mrc@mrclab.com, 03-5595252
      ישראל: הגביש 3, חולון
      אנגליה: Burnt Mill, Elizabeth Way Harlow, Essex, CM20 2HU UK 44-45

      • The purchase is secured by a standard  
         
      • Bsmart בניית אתרים
      • SAP
      altImg

      • תמיכה מלאה בדפדפן כרום*
      • מותאם לעיוורי צבעים
      • מותאם לכבדי ראייה
      • תצוגה רגילה
      • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
      • הפסק תנועתיות באתר
      • הסרת הדגשת קישורים וכפתורים
      • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
      • Ctrl + להגדלה
      • Ctrl - להקטנה
      • Ctrl 0 לאיפוס
      • הפעל הפסק ניווט מקלדת
      • אפס לברירת מחדל

      קיצורי מקלדת

      • כיבוי\הדלקה תפריט זהAlt + 0
      • דלג לתפריט הראשיAlt + 1
      • דלג לאזור תוכן מרכזיAlt + 2
      • דלג למפת אתר מונגשת Alt + Shift + 3
      • חיפושAlt + 4
      • צור קשרAlt + 7
      • דלג למפת העמוד Alt+5
      • דלג לדף הביתAlt + h
      • דלג לתפריט הנגישותAlt + m

      *בדפדפן פיירפוקס יש להשתמש ב Alt + Shiftוהמספר

      למעבר בין אלמנטים בדף לחץ על מקש ה - Tabעל מנת לחזור אחורה בין אלמנטים לחץ על מקשים, - Shift + Tab

    • דלג לתפריט הראשי
    • דלג לאזור תוכן מרכזי
    • דלג לתפריט הנגישות