חברת אם.אר.סי מספקת בישראל מכשירים לבדיקת אטימות אריזות לזיהוי דליפות מחורים באריזה,אנלייזרים לבדיקות חמצן ודו תחמוצת הפחמן,
בדיקות רמת הואקום באריזה.
מוצרי מזון-גבינות,נקניקים,חטיפים,ירקות,מאפים עוברים תהליכים רבים כדי לשמור על ההרכב התזונתי שלהם ואורך חיי המדף שלהם,
המוצרים נארזים באריזות אטומות שמולחמות היטב ומונעות חדירת רטיבות,חימצון,התפתחות של חיידקים,בקטריות וחומרים רעילים,
האריזות מונעות שינוי בהרכב התזונתי והכימי של המוצר ושומרות על הטעם,הריח,הפריכות,המשקל והצבע של המוצר .
האריזות מושפעות מחום ולחץ בסביבתן ועלולות לאבד את יעילותן לאורך זמן.
אם האריזה אינה סגורה ואטומה היטב יפגע המוצר.